Mijn ervaringen met Affiliate Marketing Revolutie

De beste review van de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard

Gemiddelde leestijd: 31 minuten
Deze afbeelding laat een digitale cursus zien van Affiliate Marketing Revolutie

In deze Affiliate Marketing Revolutie review kom je alles te weten over hoe deze cursus in elkaar zit, wat mijn Affiliate Marketing Revolutie ervaringen zijn, of Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar is en of het waard is om Affiliate Marketing Revolutie te kopen.

Deze review geeft een helder beeld over Jacko Meijaard (oprichter van Affiliate Marketing Revolutie) en wat Jacko Meijaard allemaal bereikt heeft met zijn cursus. Dagelijks komen er tientallen nieuw cursisten bij die Affiliate Marketing Revolutie hebben gekocht. Dat komt mede door deze Affiliate Marketing Review die je nu aan het lezen bent.

Ook ik ben begonnen met Affiliate marketing revolutie (AMR). Toen ik de podcast van lotgenoten aan het luisteren was in de auto naar stage waarin Jacko Meijaard (eigenaar van de Affiliate Marketing Revolutie cursus) te gast was, heeft hij uitgelegd wat Affiliate Marketing is, hoeveel hij zelf verdiend met Affiliate Marketing en waarom Affiliate Marketing de beste en makkelijkste manier is om passief inkomen te genereren. Ik ben geïnspireerd geraakt toen hij zei dat IEDEREEN het kon. Zowel met of zonder website.  Zonder twijfel ben ik uiteindelijk begonnen met AMR.

  Wat is Affiliate Marketing?

  marketing logo, affiliate marketing revolutie

  Affiliate Marketing is niks minder dan online marketing. Affiliates promoten producten ofwel via een website ofwel via social media van adverteerders voor commissies. Die commissies kunnen op verschillende manieren worden bepaald. Adverteerders kunnen via een lead, conversie (aankoop) of klik commissies betalen aan de Affiliates.

  Het vervelende van Affiliate marketing is dat een klik op een Affiliate link op jouw website niet direct een commissie oplevert. Het kan wel maar dit is vrij zeldzaam. Het plaatsen van een bericht levert in eerste instantie nog niks op. Daarentegen is het wel handig voor Affiliates om producten te promoten omdat zij dan niet te maken hebben met bijvoorbeeld klantenservice, opslag van producten, retouren van producten en alles wat daarbij komt kijken. De adverteerders moeten dat wel. Er zitten dus voor en na delen aan zoals je kunt zien. Je bent daarom afhankelijk van hoe Google jouw bericht rankt. Hoe hoger je in Google scoort, hoe meer bezoekers je krijgt. Op het moment dat jij goed contact hebt tussen je adverteerder en Affiliate zijnde, kan er een succesvolle business ontstaan in de online marketing.

  Hoe ben ik op Affiliate Marketing gekomen?

  Ik ben gaan zoeken naar een manier om vrij simpel geld te verdienen. Al snel kwam ik Affiliate marketing tegen als verdienmodel. Erg aantrekkelijk verdienmodel werd gezegd, maar in eerste instantie was ik niet helemaal gecharmeerd. Ik wilde goed onderzoek doen, voordat ik aan dit avontuur begon. Want ik dacht is deze Affiliate Marketing cursus niet fake? Na genoeg voor onderzoek gedaan te hebben, ben ik met de Affiliate marketing revolutie cursus begonnen. Ik kwam er al snel achter dat dit helemaal voor mij was weg gelegd. Naarmate de tijd verstreek kreeg ik veel inzichten over welke factoren je rekening moet houden. Hieronder een paar factoren die van belang zijn bij het goed begrijpen van Affiliate marketing:

  • Een eigen website maken
  • Verschillende Affiliate netwerken
  • Affiliate Marketing Cursus (Affiliate Marketing Revolutie)
  • Mede cursisten die in het zelfde schuitje zitten

  Door deze Affiliate marketing cursus heb ik heel veel dingen geleerd die mijn zelfontwikkeling en zelfkennis hebben geboost. Je ondernemende brein wordt aan het werk gezet. Je wordt 100% aan het werk gezet om alles onder de knie te krijgen. Natuurlijk heb je het in het begin lastig omdat je veel tijd en geld investeert om een goed lopende website neer te zetten. Maar als je geïnteresseerd bent in online geld verdienen dan is deze Affiliate Marketing Revolutie cursus echt een verstandige keuze.

  Wat is Affiliate Marketing Revolutie?

  AMR is een cursus waar verschillende onderwerpen aan bod komen:

  • Affiliate Marketing Revolutie 5.0
   • 11 modules, 73 lessen
  • Internetsuccesgids forum
   • Op dit forum kun je vragen stellen aan mede cursisten en coaches.

  Je ziet het al. Legio modules om te starten en jezelf te verbeteren in Affiliate Marketing.

  Wie is Jacko Meijaard en wat heeft hij tot nu toe bereikt?

  Jacko Meijaard is een fulltime internetondernemer die zich bezig houdt met Affiliate marketing. Zijn doel is om een passief inkomen te realiseren met Affiliate marketing. Je kunt zeggen dat dat aardig gelukt is. Hij heeft dus nu zelfs zijn eigen cursus (de Affiliate Marketing Revolutie). Met 25 websites promoot hij producten van bedrijven die hem flink wat commissies opleveren. Met al deze commissies harkt hij heel wat geld in het laatje. Jacko is niet voor niets de bekendste Affiliate marketeer van Nederland.

  Maar in het begin van zijn Affiliate marketing avontuur ondervond hij genoeg tegenslagen. Niet alles gaat even soepeltjes als je zou denken. Hij heeft in het begin 3 maanden heel hard aan zijn website gewerkt. Toen heeft hij maar 1 commissie ontvangen. Toen dacht hij dat dit het niet waard was. Uiteindelijk heeft hij toch door gezet en heeft gedisciplineerd nog meer tijd besteed aan zijn website. Op een gegeven moment kon hij tekstschrijvers inhuren zodat hij minder tijd kwijt was aan zijn business. Uitbesteden werd op een gegeven moment een no-brainer.

  Je kunt aan het begin van deze alinea misschien wel begrijpen dat dat het dubbel en dwars waard was. Jacko doet inmiddels al 10 jaar aan Affiliate Marketing. Hij heeft daardoor zoveel ervaring opgebouwd dat hij een drang voelde om andere ambitieuze ondernemers ook te helpen. Onder deze alinea is een extra uitlegvideo van Jacko waarin hij vertelt hoe hij met Affiliate marketing is begonnen.

  Affiliate Marketing Revolutie 5.0

  Startpagina van internetsuccesgids waarmee je kan doorklikken naar affiliate marketing revolutie

  Er zijn meerdere versies geweest zoals je al aan de subtitel van deze alinea kan zien. Jacko streeft daarom naar verbetering. Daarnaast is er elke maand een webinar waar hij nieuwe inzichten deelt. Super waardevol als je net begonnen bent!

  In deze module ‘AMR 5.0′ legt Jacko en z’n compagnons uit hoe je stap voor stap een goede business model opstart. Er is een korte introductie die laat zien hoe Jacko is begonnen en hoeveel geld Jacko heeft verdiend met Affiliate Marketing. Daarna kun je de ‘inspiratie en motivatie‘ module volgen. Dit is natuurlijk een eigen keuze of je deze wil volgen ja of nee. Ik vond dit een waardevolle module omdat je mindset zo veel verbeterd wordt.

  Vervolgens kun je verder met de volgende module die begint met wat Affiliate marketing is, welke Affiliate netwerken je kan kiezen voor je producten en welke producten je kan kiezen voor jouw website. Vrij straight forward! In de modules (4, 5, 6 & 8) daaropvolgend ga je echt van start met het maken van je eigen website. In totaal 28 korte lessen. Hierin krijg je uitleg over domeinnaam kiezen, domeinnaam kopen en hoe je m.b.v. Marketheme een overzichtelijke website neer zet.

  Als we gaan kijken naar module 7 wordt door Jacko uitgelegd hoe je het beste zoekwoorden kunt gebruiken om jouw blogs beter te kunnen ranken in Google. Nu gaan we module 8 overslaan, want die hebben we zojuist al besproken. Kijkend naar module 9, word er uitgebreid stil gestaan over wanneer je het beste je blog kan uploaden a.d.h.v. SEO.

  Nu zit de cursus er al bijna op. De laatste twee modules (10 & 11) gaan uitgebreid over het technische gedeelte van jouw website. Welke stappen je moet volgen als je bijvoorbeeld een Affiliate product wil toevoegen etc.

  De 10k club: persoonlijke begeleiding

  Verdien jij al geld met de Affiliate Marketing Revolutie? Dan is de 10k club wel iets voor jou! In dit leerprogramma wordt er nog dieper in gegaan op Affiliate Marketing. Je krijgt op persoonlijk niveau begeleiding bij jouw Affiliate website. Niet alleen de website wordt besproken. Ook het om gaan met social media komt aan bod.

  Jacko Meijaard merkte dat er veel vraag was naar zijn persoonlijke begeleiding. Toen bedacht hij, wat hij het beste kon doen om deze mensen (nog beter) te helpen. En dat is het maken van een gepersonaliseerde manier van coaching. Heel veel mensen vinden het namelijk fijn om te horen wat wel en niet goed is bij Affiliate Marketing.

  In deze 10k club behoor jij tot de mensen die ambitie hebben om veel (passief) geld te verdienen. Je bent gemotiveerd om te bouwen aan je business. Net zoals het forum bij de Affiliate Marketing Revolutie, is er een harde kern van mensen die elkaar willen helpen. Met meer mensen is ook leuker werken dan alleen ploeteren.

  Voordat je de 10k club kan binnen treden, zal je eerst de Affiliate Marketing Revolutie moeten volgen. Dit is een vereiste, omdat het team van Jacko niet te veel mensen wil binnen laten die eigenlijk geen interesse hebben in Affiliate Marketing. De 10k club is dus alleen geïnteresseerd in mensen die echt gemotiveerd zijn om Affiliate Marketing te doen. Dit wordt trouwens ook verteld in de zogenoemde ‘Clarity Call’. In deze call gaan jullie samen kijken waar je nu staat, waar je naar toe wilt en of je geschikt bent voor de 10k club. Op basis van die Clarity Call, zal je wel of niet te horen krijgen of je geschikt bent voor deze 10k club. Meestal duurt deze call tussen de 30 en 60 minuten.

  Voor wie is deze Affiliate Marketing Revolutie 5.0 geschikt?

  Wil jij aan de slag met affiliate marketing? Dat kan! Deze cursus is bijna voor iedereen geschikt. Wil je meer kennis omtrent Affiliate Marketing? Wacht dan niet langer om deze cursus te volgen. De cursus helpt je bij het inzicht krijgen van hoe Affiliate Marketing in elkaar zit.

  Niet alleen kennis is vereist, ook het hebben van een goede mindset is van belang bij het beginnen van Affiliate Marketing. Zonder de goede mindset is het vrijwel onmogelijk om geld te verdienen met deze cursus. Wees daarom actief in het maken van je content en bewaar je geduld. Uiteindelijk zal het zijn vruchten af werpen.

  Bovendien is het belangrijk om een niche te kiezen die goed bij jou past. Een niche kiezen die totaal niet bij jou past, zal op de lange termijn niet werken. Ik heb een blog gemaakt over welke niches er bestaan. Dat blog gaat over de beste niches in Affiliate marketing.

  Uiteindelijk kan je, met de juiste instelling en discipline, een super mooi resultaat behalen. En om op de vraag terug te komen: Voor wie is deze Affiliate Marketing Revolutie 5.0 geschikt? Kies de juiste niche, werk hard (in het begin), leer van je fouten, ga elke uitdaging aan. Als je al deze punten goed kan toepassen, dan ben jij de aangewezen persoon voor deze affiliate marketing revolutie cursus.

  Affiliate Marketing Revolutie

  Start nu met deze super waardevolle cursus en word een succesvolle ondernemer

  Affiliate Marketing Revolutie

  Als ondernemer Affiliate Marketing Revolutie 5.0 promoten met Paypro

  paypro logo, onderdeel van de module van affiliate marketing revolutie

  Een van de meest gebruikte Nederlandse Affiliate Campagne instanties is Paypro. Paypro is dé schakel die adverteerders (bedrijven) en Affiliates (ondernemers) samen brengen om makkelijk geld te verdienen. De populairste Affiliate campagne is momenteel Affiliate Marketing Revolutie 5.0. Met een Paypro-score van 213 is deze cursus belachelijk goed om te promoten. Maar wat houdt een Paypro score nou precies in? Deze score geeft aan hoe goed het product of dienst verkoopt door Affiliates. Op het moment dat jij deze cursus promoot en je hebt een autoritaire website gebouwd, kan jij via Paypro (wat gratis is voor Affiliates!) veel geld verdienen in korte tijd.

  Paypro is niet alleen een een gunstig platform voor Affiliates maar ook voor adverteerders. Adverteerders kunnen hun producten of diensten op Paypro zetten en wachten rustig af totdat de Affiliates hun producten succesvol hebben gepromoot. Dit proces op Paypro is zo goed geautomatiseerd dat Paypro klanten (bijna) geen omkijken hebben naar het werk wat ze er voor moeten doen om inkomsten te genereren.

  Marketheme ervaringen

  Bij de Affiliate Marketing revolutie krijg je ook de mogelijkheid om Marketheme te gebruiken voor het opzetten van je website. Marketheme is zelf ontwikkeld door het team van Jacko Meijaard. Met dit programma zijn alle technische aspecten van het opzetten van een website al voor je gedaan. Het grootste voordeel is het bouwen van een website waar (vrijwel) geen kennis voor nodig is. Het grootste nadeel is misschien wel de prijs. Voor 67 euro per maand vind ik dit wel heel erg aan de dure kant. Aangezien je in het begin nog geen inkomsten zal genereren, is dit in mijn optiek te duur voor wat het levert.

  Er zijn genoeg andere mogelijkheden voor het bouwen van een website. Je hebt namelijk ook goedkopere programma’s die voor het maken van blogs geschikter zijn dan marketheme. Elementor is het meest gebruikte programma voor het maken van blog/review websites. Je kunt alles customizen naar je eigen hand. Dat kon bij marketheme helaas niet. Het thema van de website is al voor je gekozen. Wat ik persoonlijk minder fijn vond.

  Wil je ook nog een wordpress thema? Dan heb je daar ook nog veel keuze in. Astra Theme, GeneratePress of OceanWP Theme zijn goede opties voor een goed thema voor een blog website. Deze thema’s zijn tegenwoordig de snelste en best werkende thema’s die je kan kiezen. In combinatie met Elementor zal dit je veel plezier op leveren.

  Internetsuccesgids Forum

  Op dit forum worden vraagstukken gedeeld van alle cursisten die aan de slag zijn gegaan met Affiliate marketing. Op elk onderwerp, waar jij en je mede cursisten een vraag over hebben, wordt altijd gereageerd. Dit is natuurlijk vanzelfsprekend omdat je verder wil komen met je website. Er worden ook berichten gedeeld over de successen die cursisten hebben behaald. Zo wordt je nog gemotiveerder om lekker aan de slag te gaan met jouw business. Wat ook erg leuk is op het forum, is dat iedereen elkaar wil helpen. Er hangt een positieve sfeer, wat erg prettig is in de leeromgeving. Op het forum worden dagelijks veel onderwerpen besproken, zodat elk onderwerp aan bod komt. Zo kan je iedere dag up-to-date aan de slag aan jouw website. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om jouw business naar een hoog niveau te tillen en een flinke omzet te genereren.

  Ervaringen van andere AMR cursisten

  Op dit moment zijn er heel veel mensen die deze cursus al volgen en elke dag komen daar tientallen nieuwe ondernemers bij! Hieronder zie je een aantal ervaringen van mede cursisten.

  Alex

  ‘Ik en denk anderen dat het ook wel tof is dat jij (Jacko Meijaard) hier een paar verhalen plaatst die jouw juist goed om om dit succes te lezen! Ons succes is door inzet en doorgaan maar mede door jou!’

  Davy

  ‘Ik heb zojuist mijn eerst commissie binnen gekregen ben hier echt ontzettend blij mee!!

  Zou iemand me misschien wel kunnen helpen want doe het nu via TikTok maar ik zou ook een website willen’

  Mounir

  ‘Ik ben 14 jaar en Jacko ik kan je niet genoeg bedanken je hebt me leven omgedraaid dit is m’n eerste maand dat ik bezig ben met affiliatie marketing en heb in 10 dagen al 1k verdiend nog steeds moeilijk om te beseffen. Social media is de nieuwe key’

  Mijn ervaringen met Affiliate Marketing Revolutie

  In de wetenschap dat je genoeg hulp tot je beschikking hebt (in de vorm van modules en een forum), ben ik er van overtuigd dat deze cursus je echt gaat helpen om een passief inkomen op te bouwen. Ik ben nu een paar weken aan de slag en verwacht binnenkort mijn eerste commissie! En het fijne van AMR vind ik dat je goed geholpen wordt. Je zal uiteraard zelf alles moeten opbouwen, maar met sturing kom je nog veel verder. En voor maar eenmalig 47 euro vind ik deze cursus echt een no-brainer! Onder deze alinea kun je een video vinden waarom je moet kiezen voor Affiliate Marketing Revolutie.

  In deze korte video laat Leon weten waarom je moet kiezen voor Affiliate Marketing Revolutie.

  Voor en nadelen van de Affiliate Marketing Revolutie

  Er bestaan meerdere voordelen en maar weinig nadelen voor deze cursus. Hieronder een aantal voordelen en nadelen:

  Voordelen

  • Er is geen technische kennis vereist.
   • Alles wordt duidelijk uitgelegd op technisch vlak.
  • Je krijgt stapsgewijs uitgelegd hoe je Affiliate marketing moet toepassen op je website.
  • Je krijgt les van Jacko, die al meer dan 10 jaar ervaring heeft met Affiliate marketing.
   • Hij weet precies wat je wel en niet moet doen.
  • Opschalen in de Affiliate marketing business is vrij eenvoudig en makkelijk.
   • Dit maakt het verdienmodel zeer gunstig.
  • Voor eenmalig 47 euro ben je verzekerd van genoeg info m.b.t. Affiliate marketing.
  • Bevalt de cursus niet? Dan heb je binnen 30 dagen gewoon je geld terug.

  Nadelen

  • Er is redelijk wat concurrentie.
   • Je moet jezelf kunnen onderscheiden.
  • Je hebt veel discipline nodig.
   • Veel mensen stoppen met de cursus omdat ze het te lang vinden duren totdat ze daadwerkelijk geld verdienen.

  Wanneer is Affiliate Marketing Revolutie een bruikbare cursus?

  Dit is natuurlijk een hartstikke relevante vraag die je jezelf kan stellen. Ik heb dit onderwerp onder verdeeld in 5 vragen met iedere vraag kort beantwoord.

  1. Word er up-to-date informatie gegeven?

  Je zal je niet verbazen dat Affiliate marketing zich als een speer aan het ontwikkelen is. Het is daarom niet echt handig om een Affiliate Marketing cursus te volgen die al een aantal jaren niet is bijgewerkt. Er moet genoeg up-to-date content/leermodules worden gemaakt om een Affiliate Marketing cursus relevant en vooral nuttig te maken.

  Als we naar deze Affiliate Marketing Revolutie cursus kijken, dan mag ik met zekerheid zeggen dat deze cursus up-to-date wordt gehouden. Niet voor niks worden er verschillende versies vrij gegeven. Er is namelijk al een Affiliate Marketing Revolutie 5.0 beschikbaar.

  2. Word Affiliate Marketing als hoofdonderwerp behandeld in de Affiliate Marketing Revolutie 5.0 cursus?

  Wil je online geld verdienen met Affiliate Marketing dan zijn er een x aantal cursussen die dat aanbieden. Maar hoe weet je nou precies of Affiliate Marketing wel het hoofdonderwerp is in deze cursus? Het is namelijk van belang dat Affiliate Marketing je hoofd onderwerp is. Er moet diepgang zijn in de vorm van informatie over Affiliate Marketing. Online geld verdienen is namelijk veel breder dan alleen Affiliate Marketing. Je kunt namelijk ook online geld verdienen met beleggen of handelen in crypto’s.

  Zorg er voor dat je een cursus zoekt die aansluit op Affiliate Marketing. Laat de Affiliate Marketing Revolutie nou precies gaan over online geld verdienen op het gebied van Affiliate Marketing.

  3. Is er voldoende coaching?

  Lang niet alles cursussen geven online coaching. Gelukkig bestaat er wel een forum op de Affiliate Marketing Revolutie waar voldoende mensen actief zijn die je goed kunnen helpen met probleemstellingen. Niet iedereen heeft hulp nodig bij het Affiliate Marketing leren begrijpen, dit is natuurlijk afhankelijk van hoe goed je kennis al is.

  4. Is de cursus in een logische volgorde te volgen?

  Natuurlijk is het handig en nog beter noodzakelijk dat je alle stappen op een goede volgorde volgt. Bij de meeste cursussen, waaronder de Affiliate Marketing Revolutie, kan je er gelukkig wel van uit gaan dat dit het geval is. Vaak is er bijvoorbeeld een overzicht te vinden waar de verschillende subonderwerpen worden besproken zodat je makkelijk kan navigeren naar de (sub)onderwerpen.

  5. Bestaan er klachten en zijn er reviews te vinden?

  Dit is natuurlijk een belangrijke vraag die je jezelf kan stellen omdat je met een beetje onderzoek er wel van uit kan gaan dat een cursus jou wel of niet ligt. Nu moet ik zeggen dat er veel reviews vaak gepaard gaan met onbetrouwbaarheid of oplichting. Zoek daarom voldoende reviews om er zeker van te zijn dat je van meerdere kanten hoort of een Affiliate Marketing cursus deugt.

  Affiliate Marketing Revolutie vs andere Affiliate Marketing cursussen

  In vergelijking met andere Affiliate marketing cursussen is de cursus van Jacko Meijaard de beste keuze in mijn ogen. Je wordt wegwijs gemaakt in hoe je om moet gaan met WordPress. Van A tot Z wordt er uitgelegd hoe je een website moet opzetten. Daarbij komt dat er duidelijk wordt uitgelegd hoe en waar je een domeinnaam en hosting kan kiezen.

  affiliate formule, tegenhanger van affiliate marketing revolutie

  Als we gaan kijken naar de Affiliate Formule cursus van Sebastien Debaenst richt Sebastien zich meer op de funnels en e-mailmarketing. De focus ligt bij Sebastien ook op Affiliate Marketing, maar toch verdeelt hij zijn focus ook op funnels en e-mail marketing. Dat is opzich niet erg, want dat is een goede manier van bezoekers trekken naar je Affiliate website. Het enige probleem is dat als je net begint met Affiliate Marketing, dat je je meer moet bezig houden met het goed produceren van content en hoe je SEO moet schrijven. Ben je toch overtuigd van deze methode, wacht niet langer en ga voor deze cursus!

  Affiliate Formule cursus!

  van Sebatien Debaenst

  Affiliate Formule

  Ik vind bijvoorbeeld de cursus Affiliate Marketing Meesterschap van Robert Jansen vergelijkbaar met die van Jacko. Deze cursus legt ook van A tot Z uit wat er nodig is om jouw Affiliate website te bouwen. Ook bied Robert waardevolle case studies en youtube filmpjes aan zijn cursisten.

  Affiliate Marketing in 10 dagen, tegenhanger van affiliate marketing revolutie

  Dit is de laatste cursus die ik ga vergelijken met de Affiliate Marketing Revolutie. In deze cursus, genaamd De Affiliate Marketing in 10 dagen cursus van Paco Vermeulen, ligt de focus op het verbeteren en perfectioneren van de Affiliate website. Deze cursus is dus eigenlijk geschikt voor mensen die al enige ervaring hebben met Affiliate marketing. Je zou deze cursus eigenlijk een next level cursus kunnen noemen, aangezien je al een level gedaan hebt (het ontwikkelen van een Affiliate website).

  Veel gestelde vragen

  Hieronder zijn een aantal vragen die veel gesteld worden en waarvan ik denk dat deze relevant zijn voor de lezer. Lees de vragen en antwoorden goed door en trek er jouw eigen conclusies uit.

  Wat kost de Affiliate Marketing Revolutie 5.0?

  De Affiliate marketing revolutie cursus kost eenmalig 47 euro. Voor dat geld krijg je instructies van Jacko Meijaard en Léon Gotjé. Jacko verzorgt binnen Affiliate marketing revolutie 5.0 de inhoudelijke aspecten wat Affiliate marketing inhoudt en Leon verzorgt alle technische aspecten m.b.t. een fatsoenlijke website bouwen.

  Kan je daadwerkelijk resultaten behalen met de Affiliate Marketing Revolutie 5.0?

  In de eerste 3 maanden moet je nog geen resultaat verwachten. Er moet eerst gebouwd worden aan een website. Dat kost nou eenmaal wat tijd. Na die 3 maanden zal Google je website beter begrijpen en ranken. Op het moment dat Google je website rankt naar pagina 1, kun je al de eerste bezoekers verwachten en dus ook je eerste commissies. Uiteindelijk kan je elke dag geld verdienen op het moment dat je het goed aan pakt. Daar is Jacko Meijaard het ultieme voorbeeld voor. Met behulp van de Affiliate Marketing Revolutie 5.0 kan je dus goed beginnen om geld te verdienen. Mocht je op de een of andere manier niet tevreden zijn met deze cursus, kan je altijd gebruik maken van de 30 dagen niet goed geld terug garantie.

  Is de Affiliate Marketing Revolutie 5.0 wel betrouwbaar?

  Ik heb deze cursus aangeschaft en ik vind dat deze cursus geen lariekoek is. In tegendeel zelfs. Ik had had een bepaalde verwachting van deze cursus, en die was precies zoals ik die had verwacht. Er werden genoeg handvaten toe gereikt om te beginnen met Affiliate Marketing. De toevoeging van het internetsuccesgids forum vind ik persoonlijk echt een geweldige toevoeging. Je kunt je vragen daar kwijt. Deze vragen worden dan op korte termijn beantwoord. Alles wat Jacko Meijaard belooft, kan als waarheid bestempeld worden naar mijn mening.

  Wat zijn de ervaringen van andere cursisten van de Affiliate Marketing revolutie 5.0?

  Over het algemeen kan je zeggen dat de meeste cursisten een positieve ervaring overhouden aan de cursus. Als je naar mijn eerdere alinea kijkt (Ervaringen van andere AMR cursisten), zie je enkele reacties van een paar cursisten. Natuurlijk zijn er altijd cursisten die mindere ervaringen hebben met de cursus, alleen deze mensen denken dat je binnen een paar dagen al heel snel veel geld kan gaan verdienen. Deze cursisten hebben naar mening te snel de cursus gekocht en hebben niet goed onderzoek gedaan naar wanneer je resultaten kan verwachten met Affiliate Marketing.

  Conclusie

  Ik denk dat je nu een goede indruk heb gekregen van wat AMR inhoudt. Ik heb het hele proces met je doorgelopen. En daarnaast mijn ervaring (en van anderen) gedeeld. Ook heb ik de voor en nadelen met je besproken. Zo heb ik geprobeerd om je een goede review te geven over dit product. Ben jij de volgende succesvolle ondernemer die deze AMR cursus gebruikt om een passief inkomen te krijgen.

  Je zal genoeg inzet en discipline moeten tonen voordat je echt geld gaat verdienen. Maar als je eenmaal commissies krijgt, zal je deze cursus lang en breed terug betaald krijgen. Ik zou zeggen ga aan de slag met Affiliate Marketing Revolutie en sleep jouw eerste commissies binnen! Hieronder vind je de link naar de AMR cursus.

  Affiliate Marketing Revolutie

  Start nu met deze waardevolle cursus en word een succesvolle ondernemer

  De beste affiliate marketing cursus
  Lars
  Hallo, mijn naam is Lars. Ik ben 25 jaar oud. Ik plaats meerdere informatieve blogs per week. Ik ben een startende blogger die interessante artikelen schrijft die gaan over hoe de lezer zich kan verdiepen in verdienen van veel geld.

  4 reacties op “Mijn ervaringen met Affiliate Marketing Revolutie

  1. Dit is een waardevolle review! Ik ben nu goed op de hoogte gesteld van wat deze cursus inhoudt. En ik beveel iedereen aan om deze review te lezen.

  2. Bedankt voor de duidelijke informatie! Het is fijn om te zien dat er daadwerkelijk reviews van cursisten bij zitten om zo te vergelijken hoe ze het ervaren hebben. Waar ik wel naar benieuwd ben, zoals ook al beschreven in het artikel, er is veel concurentie omdat veel mensen hier in ontwikkelen. Is het niet al te laat om hiermee te beginnen, gezien het al zeker 10 jaar bestaat? Daarnaast wordt in de cursus wel uitgelegd hoe je hoger in de google ranking terecht komt, maar als iedereen de cursus volgt hoe uniek ben je dan nog? Verder wel goed om te zien dat de informatie transparant over komt en niet een geforceerd marketing praatje is!

   1. Hoi Jens,

    Bedankt voor je reactie. Ik ben blij om te lezen dat je dit duidelijke informatie vindt waar je mee wat kunt doen.
    Ik snap je vraag waarom je affiliate marketing moet gaan als iedereen het al doet. Dit kan ik voor je uitleggen. Het zit namelijk zo: Veel mensen beginnen met affiliate marketing om de reden dat je er snel veel geld mee kan verdienen. Alleen dit is alleen voor heel weinig mensen haalbaar. Je zal consistent moet blijven in het schrijven van blogs. En met consistent bedoel ik dat je maanden lang bezig moet zijn met jouw business. Veel mensen houden het niet lang vol. De mensen die volhouden, trekken aan het langste eind en bereiken ook succes.

    Ook de vraag hoe uniek ben je als je deze cursus volgt, kan ik uitleggen. Er zijn genoeg niches en sub-niches waar je je in kunt verdiepen waar nog weinig concurrentie is. Je kunt dus uniek zijn in jouw sub-niche. Daarnaast is het van belang dat je creatief bent en een ondernemende werkwijze hebt of ontwikkeld. Wanneer dit het geval is, kun je uniek zijn in jouw niche. Ik wil je ook verwijzen naar de keuze voor, welke niche bij jou past, naar mijn andere blog waar ik veel informatie geef over de beste keuze in de verschillende niches. Link: https://kapitaalverdienen.nl/beste-niche-affiliate-marketing/

    Ik hoop jouw vragen goed genoeg beantwoord te hebben!

    Groet,

    Lars Wichards

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *