Affiliate marketing: Het Begin (Deel 1)

Gemiddelde leestijd: 6 minuten

Geld verdienen met Affiliate marketing is een van de makkelijkste manieren om online geld te verdienen en om passief inkomen op te bouwen. Nu denk je misschien; Te mooi om waar te zijn? Dat is het dus zeker niet! Het enige wat je nodig hebt is een laptop, internet en om het makkelijker te maken een website. Geen 9 tot 5 baan waarbij je fulltime moet werken. Je hebt nu de touwtjes in eigen handen. Hoe vet is dat!?

  Wat is Affiliate marketing?

  Dit is een vorm van internet marketing waarbij bedrijven hun Affiliates betalen d.m.v. een commissie voor het promoten van hun producten of diensten. Daarbij hebben de Affiliates de taak om een zo goed mogelijk promotieplan op te stellen waarbij potentiële kopers nieuwsgierig raken om een bepaald product/dienst te kopen.

  Je ziet in de praktijk dan zekere websites zoals bijvoorbeeld paypro.nl of daisycon.com die jou producten van bedrijven aanbiedt zodat jij aan de slag kan gaan met het promoten van dat desbetreffende product. In de meeste gevallen gebruiken Affiliates websites waarmee ze deze producten kunnen promoten. Er zijn ook andere verschillende mogelijkheden waarmee je de producten kan promoten, zoals Youtube, Instagram en TikTok.

  Verschillende voordelen van Affiliate marketing

  Er bestaan verschillende voordelen m.b.t. Affiliate marketing. Hieronder zie je de belangrijkste voordelen van deze manier van marketing:

  • Er kan passief inkomen mee worden gegenereerd.
   • Je kan bijvoorbeeld bouwen aan een website. Want als jouw website eenmaal goed staat op Google en je trekt veel bezoekers, dan valt daar veel passief geld mee te verdienen.
  • Je hebt niet je eigen producten nodig om te promoten.
   • Geen gezeur over inkoop van producten, geen klantenservice wat tijd en geld kost.
  • Het is vrij eenvoudig en laagdrempelig om te starten.
   • Met een website kun je de producten aanprijzen door blogs te schrijven.
    • Zo voeg je waarde toe aan je website en creëer je autoriteit.
  • Je hoeft niet een enorm budget te hebben om te beginnen.
   • Het kopen van een domeinnaam en hosting zijn de enige kosten posten op het begin.

  Stappen om te beginnen met Affiliate marketing

  Stap 1

  Allereerst heb je te maken met 2 verschillende partijen. Aan de ene kant heb je de adverteerders die je een product aanbieden. En aan de andere kant de bemiddelende partij, ook wel het Affiliate netwerk, die er voor zorgt dat er een Affiliate link wordt gecreëerd aan het product wat gepromoot moet worden. Bovendien zorgt het netwerk er voor dat je netjes de verdiende commissie over het product op jouw rekening krijgt. Het meest bekende netwerk is Paypro.

  Stap 2

  Ten tweede: kies jouw niche uit. Kies een niche dat bij jou past. Waar wil jij over schrijven? Dit is heel belangrijk omdat je niet tegen je zin in gaat schrijven en niet het lang volhoudt. Met dit in het achterhoofd kan je kiezen voor de meest geschikte niche. Er zijn heel veel verschillende niches waar uit je kan kiezen:

  • Gezondheid
  • Hobby
  • Marketing
  • Business
  • Geld verdienen
  • Educatie
  • Entertainment
  • Geluk en relatie

  Stap 3

  Maak een domeinnaam aan. Een domeinnaam kun je registreren bij bedrijven als Neostrada. Hier kan je checken of je de gekozen domeinnaam beschikbaar is. Het kost je 1,95 euro per jaar. Daarbij heb je ook nog een webhosting nodig voor het beheren van je website. WordPress is het meest gebruiksvriendelijke systeem om een website mee te bouwen. Bovendien krijg je voldoende webruimte, gratis SSL-certificaten en nog veel meer.

  Start nu met Affiliate Marketing Revolutie!

  De volgende stappen zal ik behandelen in het volgende blog (Affiliate marketing is nog maar het begin deel 2). Ben je nou geïnteresseerd geraakt in Affiliate marketing? En lijkt het je wat om daar mee te beginnen? Dan is er voor jou een mogelijkheid om met de Affiliate Marketing Revolutie te beginnen. AMR is dé online cursus die van begin tot eind uitlegt hoe je het beste Affiliate Marketing kan toepassen. En daarmee kan je dus veel geld passief verdienen, als je dit artikel hebt gelezen.

  Ben je echter nog niet overtuigd geraakt van Affiliate Marketing? Dan zou ik je nu aanraden om nu mijn review te lezen over Affiliate Marketing Revolutie. In deze review laat ik je van a tot z zien waarom je deze cursus zou moeten kiezen. Je krijgt wegwijs in de vorm van modules die je stap voor stap kunt volgen zodat je systematisch aan de slag kunt.

  Jacko Meijaard is de grootste Affiliate Marketeer van Nederland en legt je uit waarom Affiliate Marketing de makkelijkste manier is van online geld verdienen. Ga vandaag nog aan de slag met deze top cursus en verdien goud geld!

  Start nu met DE affiliate cursus van Nederland!

  Verdien passief geld met jouw unieke website

  Affiliate Marketing Revolutie
  Lars
  Hallo, mijn naam is Lars. Ik ben 25 jaar oud. Ik plaats meerdere informatieve blogs per week. Ik ben een startende blogger die interessante artikelen schrijft die gaan over hoe de lezer zich kan verdiepen in verdienen van veel geld.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *